Saltar a continguts

Mitja Marató Sant Cugat

Navegació

Menú principal

PROJECTE ATLETISME ADAPTAT

El projecte ATLETISME ADAPTAT té com a objectiu facilitar l'accés a l'esport a les persones amb discapacitat, i afavorir el seu desenvolupament personal i social.

Està dirigit a persones amb discapacitat intel·lectual (infants a partir de 8 anys i adults) amb capacitats per practicar esport. Aquesta activitat es va iniciar el 2011 i actualment el nombre de participants és de 16.

La finalitat d'aquest projecte és que la ciutat de Sant Cugat compti amb un entorn on es potenciï i es fomenti l'atletisme adaptat i inclusiu per a persones amb discapacitat.

Les activitats principals del projecte, a les quals es destinarà l'aportació d'un euro per inscripció de la mitja marató de Sant Cugat són:

  • El grup d'entrenaments d'atletisme adaptat dins la secció d'atletisme del club, amb equip tècnic d'alta qualificació. 
  • Entrenaments que oferim als centres ocupacionals de la ciutat i a d'altres de poblacions confrontants interessades i que realitzem a les seves instal·lacions com a activitats setmanals per tal que els i les usuàries-atletes tinguin una activitat esportiva que afavoreixi l'esperit de superació que es posa de manifest en la competició anual dels StQlímpics.
  • La competició StQlímpics-atletisme que cada any s'organitza conjuntament amb la "Taula de la discapacitat" i els Centres ocupacionals que hi participen. A l'última edició hi van participar 82 atletes.

 

+ info a la web d'atletisme del cmsc

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats