Saltar a continguts

Mitja Marató Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Recorreguts

NOU CIRCUIT PER A LA 34 MITJA MARATÓ DE SANT CUGAT DEL VALLÈS, SEU DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA 2018.

 A manca de l’homologació oficial, us presentem el nou recorregut de la 34e Mitja Marató de Sant Cugat que coincidirà amb el Campionat de Catalunya.  

 El traçat del circuit ha estat dissenyat per J. C. Ginés, entrenador nacional d’atletisme, atleta de mig fons i, actualment, a més de responsable de fons del Muntanyenc també corredor de llargues distàncies.

 Característiques del nou traçat

 Malgrat que tan bon punt resti homologat anirem publicant totes les característiques tècniques, us avancem dos dels factors més significatius que hem tingut en compte a l’hora de dur-lo a terme:

 ·         En primer lloc, millorar el perfil d’edicions anteriors amb l’objectiu d’afavorir tant l’augment de la velocitat de “creuer” com la participació d’un ventall més ampli de corredores i corredors. Per tant, caldrà aplicar noves estratègies i referències que, a ben segur, es traduiran en millors registres i sensacions de cursa.

 

·         Per altre banda, la distància total es dividirà en una volta i mitja per un circuit de aproximadament 16 km.

La fórmula proposada per a la mitja serà donar una volta sencera per tot el circuit,   més un altra de més curta -5 km- que recorrerà el llocs mes emblemàtics de la ciutat  ajudant a completar la distància total reglamentària. La idea ha estat donar més visibilitat a la cursa així com facilitar el seguiment a tots els aficionats, famílies i resta de seguidors. 

Seguirem informant

Imatge de complement
Ampliar imatge
Recorregut 21km i 6,5 km
Annex: mapa en pdf  (pdf 711.48KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats