Saltar a continguts

Mitja Marató Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RECORREGUT

INCLOSA EN LA XARXA DE MITGES MARATONS DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA, AIXÍ COM EN LA LLIGA CHAMPIONCHIP PUNTUANT EL DOBLE I SEU DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MITJA MARATÓ

36e MITJA MARATÓ DE SANT CUGAT

Amb un nou traçat, el circuit millora considerablement el perfil topogràfic i el traçat general dels anteriors, buscant indrets atractius i més aptes per afavorir tant l'augment de la velocitat de "creuer" com la participació d'un ventall més ampli de participants. El seu disseny és obra de J. C. Ginés, entrenador nacional d'atletisme, atleta de mig fons i, actualment, a més de responsable de fons del Muntanyenc també corredor de llargues distàncies. Fou testat en l'edició passada amb una resposta molt favorable per part dels i les corredores.

La Mitja s'articula mitjançant un únic circuit de 16 km de distància, al qual cal fer una volta sencera i una altra de més curta, transitant pel bell mig de la ciutat. La intenció és integrar la Mitja al poble, afavorint el caliu general de la cursa i permetent un seguiment molt més proper de les famílies dels i les corredores.

Més informació a Inscripció i preus.

Mapa amb Google Maps
Enllaç:  RECORREGUT 
Imatge de complement
Ampliar imatge
Recorregut de la Mitja (21 km) i del Terç (7 km)
Annex: mapa en pdf  (pdf 712.96KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats